Ofte stillede spørgsmål

Herunder er en samling spørgsmål jeg får stillet mere end andre angående minimalisme, sammen med mit svar til dem. Hvis du har et spørgsmål kan du sende mig en email.

Oversigt

Handler minimalisme om at man skal smide alle sine ting ud?

Nej, ikke for mig. Som jeg har skrevet i “Hvad er minimalisme?” handler det for mig om mange ting, men især at fokusere på det vigtige i livet og fjerne det overflødige, samt at leve bevidst. Når det er sagt har jeg dog skilt mig af med en pokkers masse ejendele, fordi jeg ikke syntes de bidrog positivt til min tilværelse, men om andre minimalister gør det, og hvad de eventuelt skiller sig af med, er så forskelligt som menneskerne selv.

Må jeg/vi interviewe dig? Vil du være med i min opgave?

Som udgangspunkt gerne, hvis det ikke tager alt for meget af min tid. 😊 Jeg har været med i utallige skoleprojekter, gymnasieopgaver og også et par universitets-specialer, så du er i så fald i godt selskab.

Skriv til mig på markus@wustenberg.dk og vi finder ud af det.

Hvordan kan jeg bidrage til siden?

Jeg hører meget gerne fra dig hvis du har en god historie, eller bare en kommentar eller et spørgsmål. Send mig en email. Ellers skal du være velkommen til at linke til siden fra din egen blog eller dit website. 🙂